סלט פסטה וכרובית ברוטב רוקפור
המצרכים:
חבילת פסטה קצרה
ראש כרובית
מיכל שמנת מתוקה עמידה של תנובה
גבינת רוקפור
מיונז
שום כתוש
בזיליקום יבש טחון
שמיר קצוץ טרי
אופן ההכנה:
מבשלים חבילת פסטה קצרה (250 גרם או 500 גרם - תלוי באורחים) ובנפרד ראש כרובית - שיתאים לכמות הפסטה. שוטפים ומצננים את שניהם. מפוררים את הכרובית לפרחים או חותכים לחתיכות של 1 ס"מ בערך. מוסיפים את הכרובית לפסטה ומערבבים.מוסיפים בזילקום ומערבבים שנית.
מגרדים על פומפייה בערך 100 גרם גבינת רוקפור. כשליש מהכמות מוסיפים לפסטה ולכרובית ומערבבים.
לרוטב: שופכים חצי מיכל שמנת מתוקה עמידה של תנובה (250 מל') לקערה קטנה. מוסיפים כשתי כפות של מיונז ומערבבים. מוסיפים חצי מכמות הרוקפור המגוררת שנשארה, מערבבים. מוסיפים שום כתוש - בערך כפית וקצת שמיר קצוץ טרי ומערבבים את הכל שוב.
בתאבון!
מתכונים תפריט ראשי
| |