פאי תפוחים



המצרכים:
החומרים לבצק:
1 חבילה מרגרינה
5 כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפיה
3/4 כוס מים פושרים
ללוש עד שנקבל בצק רך ואחיד.

למילוי:
8 תפוחים גרנד בינוניים לקלף ולחתוך לרצועות דקות.

אופן ההכנה:
להכניס לתוך סיר עם כוס סוכר, כף קינמון ולבשל עד אשר לא נשארים נוזלים. לקרר. לשטח את הבצק על תבנית הפאי ועל הדפנות. להשאיר בצק בגודל אגרוף בערך. לפזר את מלית התפוחים על הבצק ומעל לפזר אגוזים קצוצים גס. לקחת את אגרוף הבצק שנשאר לנו ולהכין רצועות דקות ובצורת רשת לשים מעל התפוחים. לאפות בחום בינוני כחצי שעה. להוציא מהתנור לאחר האפיה ולאחר צינון לפזר אבקת סוכר.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי