עוגת שוקולד דובדבנים
המצרכים:
6 ביצים
2/3 חבילת מרגרינה מומסת
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס קמח
1 חבילת אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
קצפת
דובדבנים
שוקולד
אופן ההכנה:
להקציף ביצים שלמות ולהוסיף סוכר לאט לאט. לנפות את המצרכים היבשים ולהוסיף לסירוגין עם המרגרינה. להוסיף וניל.
לאפות בתבנית עגולה, בחום בינוני כ- 30-40 דקות.
לחתוך לחצי. למרוח בקצפת מוקצפת, לכסות בחצי השני ולמרוח עוד קצפת. מעל לקשט עם דובדבנים ושוקולד מגורד.
לשמור במקרר.
בתאבון!
מתכונים תפריט ראשי