עוגת שוקולד
המצרכים:
1.5 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס קוקוס
כוס סוכר
כוס אגוזים קצוצים
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות משקה נס קפה
מעט ברנדי
לקרם:
50 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
רום
אופן ההכנה:
לערבב קמח, אבקת אפיה, קקאו, קוקוס, סוכר ואגוזים. להוסיף ולערבב ביצים, שמן, כוס נס קפה וברנדי. לאפות בתבנית 24 בחום בינוני כחצי שעה. כשמוכן: לצקת על העוגה כוס משקה נס קפה. להמס את חומרי הרוטב במיקרו ולשפוך על העוגה.
הצעת הגשה: לחמם במיקרו (זמן קצר מאד) חתיכת עוגה ולהגיש עם כדור גלידה וניל וסירופ שוקולד.
בתאבון!
מתכונים תפריט ראשי