עוגת גבינה 2)



המצרכים:
3 גביעי גבינה עד 9% (אפשר פחות)
1 שלי 3%
4 ביצים מחולקות
1 כוס סוכר, מחולקת לשני חצאי כוס
וניל
2 כפות מדידה גדושות של קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:
גבינה, שלי, 4 חלמונים, 1/2 כוס סוכר, וניל, קורנפלור ושתי כפות אינסטנט פודינג וניל במיקסר.
לחוד מקציפים את 4 החלבונים + 1/2 כוס סוכר. מאחדים.
משמנים תבנית 26 ומקמחים. שופכים את התערובת לתבנית ואופים בחום של 150 מעלות כשעה (בטורבו).
מערבלים את השמנת המתוקה + 1/2 כוס חלב + יתרת הפודינג ומורחים על העוגה לאחר שהעוגה קצת התקררה.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי